Een goed
functionerende
horecakeuken

Wij verschaffen de technische informatie voor de apparatuur, afzuigkappen en koelingen.

Wij inspireren met keukenoplossingen
Wij stellen uw wensen voorop
Advies bij het maken van de juiste keuzes
Het draait om een perfect werkende keuken
Leveren binnen de afgesproken tijd

De keuken is het hart van uw restaurant

Wij leveren professionele horecakeukens

Wij begeleiden en inspireen u graag met de juiste opstellingen en bijhorende apparatuur. 

De productielijn is voor elk restaurant anders; laat u goed adviseren.

Ook alle mogelijke losse apparatuur voor uw horecakeuken, kunt u bij ons bestellen

Wij zijn uw totaalleverancier en weten wat u nodig heeft

Belangrijke elementen voor een horecakeuken

Een uniek ontwerp

Uw keuken vormt het hart van uw horecazaak. Bij het inrichten komt veel kijken: een slimme indeling, naleving van wetgeving, en het kiezen van de juiste apparatuur. Met een grote  ervaring in het creëren van keukenoplossingen voor de horeca, zijn wij uw partner. Wij ontwerpen uw horecakeuken op maat, volledig afgestemd op uw unieke behoeften. Door efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte, realiseren wij een keuken die naadloos aansluit bij uw bedrijfsvoering. 

Voorraad

In een horecakeuken zijn er verschillende mogelijkheden voor opslag van uw keukengerei, zoals  pannen, borden, glazen en dergelijke. Denk hierbij aan rvs of kunststof opslagrekken. Voor bederfelijke en verse producten zijn werkbankkoelingen de oplossing.
Voor droge producten hebben wij ook afsluitbare kasten in meerdere formaten en uitvoeringen.

Horeca voorzieningen

Hygiëne is een essentieel onderdeel in een horecakeuken. Dit geldt niet alleen voor de spoelkeuken maar is ook belangrijk bij het wassen en voorbereiden van alle verse producten.
De spoelkeuken willen we graag gescheiden houden van de rest maar uit ervaring weten wij dat dit niet altijd even gemakkelijk te realiseren is. Dan denken wij graag met u mee. Vanuit onze ervaring zien wij vaak oplossingen waar u nog niet aan gedacht had.

Bereiden van koude gerechten

Desserts die worden bereid hebben in de meeste gevallen ook een werkbankkoeling nodig waarbij de ingrediënten kunnen  worden bewaard en/of koel gehouden. Ook staan er in deze werkomgeving in de meeste gevallen een of meerdere rekken  voor de borden, schaaltjes, kopjes en dergelijke of hangen er rvs planken waar deze opgeslagen en/of bewaard worden.

 

Bereiden van warme gerechten

De keuken heeft professionelen apparatuur nodig voor het bereiden van de gerechten, denk hierbij aan kookketels, ovencombinaties, heteluchtovens, steamers, friteuses, bakplaten, stoom- en contactgrills en nog veel meer diverse keukenapparatuur.

Presentatie en uitgiftepunt

In het uitgiftepunt van een horecakeuken worden de gerechten opgemaakt en zijn zichtbaar voor het bedienend personeel, wat het vervolgens naar de gasten brengt. Het is raadzaam om een ​​deel van het uitgiftepunt te voorzien van warmtelampen om de gerechten op temperatuur te houden, terwijl een ander deel koel wordt gehouden voor voorgerechten en desserts.

Onze klanten voor horecakeukens

Onze klanten zijn de horeca, zoals restaurants, de retail, bedrijven, onderwijs, de gezondheidszorg en sportverenigingen.